Ілля Медведєв - наш клієнт і засновник інноваційної компанії ERGOLIFE - першого в Україні підприємства, яке підійшло комплексно до організації ергономічного робочого місця. Ілля розповів нам, як за допомогою правильних меблів можна вирішити проблеми, пов'язані з сидячим способом життя.

ERGOLIFE

ERGOLIFE - це сімейний бізнес. Я починав зі співпраці з українським виробником меблів, відкривав і керував філіями цієї компанії в різних містах України. Згодом ми з дружиною почали займатися продажем ортопедичних матраців. Тоді ми зіткнулися з тим, що велика кількість молодих українців мають проблеми з хребтом через неправильно організоване робоче місце. Ми зацікавилися цією проблемою. Ми часто бували на європейських меблевих виставках і звертали увагу на столи з регулюванням висоти, стільці-сідла та інші меблі й аксесуари, які допомагають людям в організації здорового робочого місця. 

ERGOLIFE

У 2010 році ми привезли з Данії в Україну перші 10 столів, висоту яких можна регулювати одним натисканням кнопки, і відтоді цілеспрямовано зайнялися пошуком ергономічних товарів по всьому світу. 

В УКРАЇНІ ЛЮДИ НЕ ДРУЖАТЬ З ЕРГОНОМІКОЮ

Ергономіка - наука, що займається вивченням людини у виробничому середовищі і проєктуванням механізмів, виробів і робочих місць, найбільш зручних для працівника. В основі ергономіки лежать багато дисциплін від анатомії до психології, а головним її завданням є створення таких умов роботи для людини, які б сприяли збереженню її здоров'я, підвищенню ефективності праці, зниженню стомлюваності і просто підтриманню хорошого настрою протягом усього робочого дня. В Україні немає жодного інституту, який би готував фахівців в ергономіці. Ми були піонерами в цій сфері.

ERGOLIFE

У нас є товари, які покращують фізичне здоров'я і створюють психологічний комфорт на робочому місці. Наприклад, крім меблів, у нас є екологічні звукопоглинальні панелі різних розмірів, матеріалів, форм і з різними кріпленнями, за допомогою яких можна зонувати офісний простір і підвищити якість роботи співробітників.

ERGOLIFE

Крім меблів, в нашому асортименті представлено багато ергономічних аксесуарів, які допомагають створити максимально здорове робоче місце. Наприклад, завдяки дошці для активного стояння людина може збільшити свою рухову активність, не відходячи від робочого місця. Ергономічна комп'ютерна мишка допоможе у профілактиці захворювань кистей рук, а різні види підлокітників зніме напругу в верхньому відділі хребта.

ERGOLIFE


НАШИМИ КРИТЕРІЯМИ ПРИ ВІДБОРІ МЕБЛІВ ТА АКСЕСУАРІВ Є НЕ ЦІНА ЧИ ДИЗАЙН, А САМЕ ЕРГОНОМІЧНІСТЬ

Меблі й аксесуари для своєї колекції ми відбираємо виключно з погляду користі для здоров'я людей. Є товари, про які наші українські споживачі дізнаються тільки після візиту до нашого шоуруму. Тож ми проводимо ще й "ергономічний лікбез".

ERGOLIFE

Коли ми починали бізнес, багато людей не розуміли, що це за товари і навіщо вони їм. Але з часом всі почали більше часу проводити за комп'ютером і, відповідно, мати справу з болем у спині і звертатися до лікарів. Молоді хлопці, які зі шкільного віку не піднімають голову від комп'ютера, в 20-25 років мають проблеми з хребтом і не тільки. Водночас більшість людей ідуть до лікаря, заліковують проблему, а потім повертаються додому чи в офіс і знову сідають в те саме крісло і в ту саму позу, яка провокує проблеми. Наше завдання - вберегти клієнтів від неприємностей, які викликає сидячий спосіб життя, забезпечити їм здоровий робоче простір. Лікуватися в нашій країні дорого і не завжди безпечно. Ми закликаємо займатися профілактикою захворювань, підтримувати свій організм у здоровому стані.

ERGOLIFE

Коли почався карантин, люди, що працюють дистанційно, стали облаштовувати вдома своє робоче місце. Наша продукція і наш досвід допомагають клієнтам зменшити негативні моменти, що виникають при малорухливому способі життя. А як відомо, одним з факторів у профілактиці вірусних захворювань є фізична активність. Можливо, люди більше уваги приділятимуть простору, в якому вони живуть, і будуть робити вибір на користь ергономічних речей. 

Ерголайф - це концепція здорового робочого простору. Багато конкурентів на ринку використовують приставку "ерго", тому ми зареєстрували торговельну марку - щоб захистити свій бренд, який ми розвиваємо і в який вкладаємо багато ресурсів.