Павло Біленький - наш клієнт і співзасновник компанії FishBum - великого постачальника товарів для туризму та риболовлі. Павло розповів, як перетворив хобі на бізнес.

Павел Беленький

Компанію FishBum ми заснували вдвох із партнером - Заікою Віталієм. Основна наша мета - це популяризація риболовлі і активного відпочинку на природі. Ми забезпечуємо наших клієнтів, рибалок, унікальними в своєму роді, дуже уловистими снастями ручної роботи та іншими супутніми товарами. У нас на fishbum.ua любителі активного відпочинку і риболовлі зможуть знайти багато корисної екіпіровки і спорядження для туризму з гнучкою системою знижок.

В інтернет-магазині FishBum представлені такі різновиди продукції:

1. Рибальські снасті ручної роботи, які відрізняються своєю унікальністю і уловистістю. У команді розробників рибалки-професіонали з багаторічним стажем в рибній ловлі. Всі товари перед надходженням в магазин проходять обов'язкове тестування якості. У цьому розділі представлені товари таких категорій як: силіконові приманки, блешня (колебалки і вертушки), воблери, балансири, бокоплави, мандули, блешні, борідки, стримери, повідці і багато іншого.
2.Інструменти та аксесуари для рибної ловлі. В каталозі є вудлища, котушки, надувні човни та двигуни до них, приманки і прикормки, ємності для зберігання і перевезення риби та снастей та інші товари.
3.Спорядження для туристичних походів. Туризм та риболовля приносять задоволення тільки в комфортних умовах. Ми забезпечимо вам ці умови за допомогою туристичних меблів, питних систем, тентів і наметів, посуду, ліхтарів, рюкзаків, спальників, кріплень та іншої продукції.
4.Ножі й інструменти. Серед товарів для риболовлі та туризму важливу роль відіграють ножі. Ви знайдете їх у нашому магазині. Також у нас є точильні пристосування і комплектуючі для ножів, мультитули і тренувальна зброя, пили, мачете і сокири, лопати, шаблі і мечі.
5.Екіпірування та одяг. FishBum надасть вам термобілизну і верхній одяг, окуляри і головні убори, рукавички, пояси і шкарпетки, устілки, наколінники і налокітники, страхові жилети, а також засоби для догляду за похідним одягом і взуттям.

У нас є абсолютно все для риболовлі та туризму. Якщо клієнти не знаходять необхідних виробів на сайті, наші менеджери завжди можуть запропонувати альтернативні варіанти товарів, які будуть відповідати вашим запитам.

З нашими постачальниками ми співпрацюємо вже протягом 20 років, тому впевнені в наших товарах і надаємо гарантії на них.

Офіс FishBum розташований Києві, але ми надсилаємо товари по всій Україні.

У подальших наших планах - розвиватися і масштабуватися, і покращувати якість обслуговування користувачів, доводити її до досконалості. Ми розвиваємо айдентику бренду і наші групи для рибалок в Facebook, Instagram, а также канал на Youtube.

Створити бренд і зареєструвати торговельну марку ми вирішили після невдалого досвіду дворічної давності, коли наш партнер і власник IT-компанії повівся нечесно. Тоді ми усвідомили необхідність захистити свою інтелектуальну власність і наших клієнтів від придбання неякісних товарів і підробок.