Світозар Хромий - наш клієнт і співзасновник GinJob - платформи для пошуку роботи серед фрілансерів. Тут можна знайти цікаві вакансії поблизу себе і одразу взятися до роботи. Світозар розповів нам, як працює сервіс.

GinJob

Ідея створити додаток виникла в мого брата Назара, коли ми зрозуміли, що в Україні немає сайтів чи додатків, які б пропонували користувачу знайти швидкий підробіток у пішій доступності. Тож ми почали займатися стартапом: знайшли у Хмельницькому команду програмістів і дизайнерів, розробили програму для iOs і Android. 

ОПЛАТА ПО ФАКТУ, РЕЙТИНГ І ВІДГУКИ РОБЛЯТЬ ДОДАТОК БЕЗПЕЧНИМ 

За допомогою зручної карти в GinJob можна легко знайти замовників, які знаходяться поруч. Далі - обрати завдання до душі – догляд за дітьми, вигулювання домашніх тварин, послуги доставки чи що завгодно інше - і подати заявку. Кожне завдання прив’язане до локації користувача по Google Maps і Apple Maps і розташоване у радіусі 3 км від нього. В додатку можна знайти як просте завдання на один раз, так і складну роботу і навіть постійну зайнятість, адже компанії також можуть розміщувати у нас вакансії. Нині ми ще тестуємо додаток і аналізуємо показники охоплення у Хмельницькому, Івано-Франківську і Тернополі, тож поки він безкоштовний, але за рік будемо пропонувати користувачам підписку на місяць і додаткові функції. 

На GinJob можна не лише знайти роботу, але й делегувати завдання,щоб швидко знайти помічника, який оперативно візьметься за роботу. Тут не потрібно витрачати час на тривалі співбесіди і транспорт. Укласти угоду тут - швидко і надійно, адже кожний користувач має рейтинг і  відгуки, а оплата за виконану роботу відбувається вже по факту. До того ж GinJob дає свободу винагороджувати фрілансерів відповідно до фінансових можливостей - просто запропонуйте вашу ціну.  

ПЕРЕВАГА ПОШУКУ РОБОТИ В GINJOB - МЕНША КОНКУРЕНЦІЯ

Ви можете бути єдиним у своєму районі програмістом чи майстром з ремонту. Це ж чудова новина! Ви можете скористатися цим шансом і у зручний час примножити свій місячний прибуток.

Нині ми в пошуку інвесторів. Поки додаток працює лише в Україні. Ми хочемо оцінити статистику і виявити проблеми, а тоді масштабувати його на Європу і США. 

Ми з братом вчилися на юристів, тому розуміємо, наскільки важливо зареєструвати торговельну марку і мати офіційно оформлений бізнес, щоб не боятися незаконних копіювань.