Віктор Делікатний - наш клієнт і співзасновник Helitour. Він розповів нам про популяризацію польотів на вертольоті в Києві.

Helitour

У 2018 році ми заснували Helitour разом з Іллею Беспаловим. Наша компанія займається організацією вертолітних турів і чартерних рейсів. Ідея була нова, на момент заснування туристичні польоти на вертольотах вже були популярними в усьому світі. Ілля працює інженером в авіакомпанії "Промінтерсервіс", і в авіакомпанії виникла необхідність розширювати спектр послуг у використанні техніки. Тоді я вирішив залишати основне місце роботи і розвивати туристичний підрозділ у рамках "Промінтерсервіс". До цього я працював продукт менеджером у великому інтернет-магазині електроніки, завдяки цьому зміг вдало застосувати підходи e-commerce в новій для мене сфері. Ми - не перші в Україні, хто став займатися польотами на вертольотах, але нашою ключовою перевагою стала інженерна служба всередині компанії і наявність ліцензії на повітряні перевезення пасажирів. Зараз ми є лідерами у своїй сфері й активно розвиваємося і виділяємо багато ресурсів для популяризації індустрії загалом.

Helitour

 

БАГАТО ЛЮДЕЙ ДОСІ ДУМАЮТЬ, ЩО ПОЛІТ НА ВЕРТОЛЬОТІ КОШТУЄ КОСМІЧНИХ ГРОШЕЙ

Найпопулярніші маршрути - це оглядовий політ над Києвом і Межигір'я, а також політ над Чорнобилем і Прип'яттю. Політ на вертольоті часто купують як подарунок чи організовують романтичне побачення. Ми співпрацюємо з компаніями, які продають сертифікати на враження. Крім того, можна забронювати місце на збірний політ. Процедура бронювання проста і швидка. Клієнт може забронювати політ будь-яким зручним способом - по телефону, на сайті helitour.com.ua, в соцмережах або месенджерах. Після підтвердження бронювання клієнт отримує розгорнуту інформацію і форму для реєстрації на політ. По прибуттю на аеродром клієнт стає нашим пасажиром, як і на будь-якому авіарейсі, перед польотом пасажирам проводять інструктаж з техніки безпеки, після чого співробітник аеродрому проводить їх на борт. Якщо у пілота є навіть найменші сумніви щодо адекватності чи фізичного стану людини, він може не допустити її на борт, щоб не піддавати ризику інших учасників польоту.

Helitour

12-хвилинний політ над Києвом коштує 1669 грн, а політ в Межигір'я - 2999 грн за одного пасажира. У вартість входять послуги інструктора, пілота, а також фото- та відеозйомка. Усі послуги можна сплатити безготівковим розрахунком. А якщо ви хочете здійснити політ за індивідуальним маршрутом, достатньо зв'язатися з нами по телефону.

Helitour

 

ЩОБ ОРГАНІЗОВУВАТИ ПОЛЬОТИ НА ВЕРТОЛЬОТІ, НАМ ПОТРІБЕН ПРАКТИЧНО ТОЙ САМИЙ ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ, ЩО Й КОМПАНІЇ "МАУ" ДЛЯ ПАСАЖИРСЬКИХ РЕЙСІВ

Усі авіакомпанії працюють за одними суворими правилами. Наші авіаінженери навчалися в США, а в нашому авіапарку вертольоти марки Robinson і Bell. Ми використовуємо сучасну техніку, що забезпечує необхідну безпеку і комфорт наших пасажирів.

Helitour

Політ на вертольоті не можна порівняти з польотом на літаку. Для посадки вертольота не потрібен ні аеропорт, ні посадкова смуга. Висота польоту, висока маневреність вертольота і можливість зависати на одному місці дозволяє пасажирам добре оглянути з висоти територію або об'єкт.

Helitour

 

ІНФРАСТРУКТУРА ДЛЯ ПОЛЬОТІВ В УКРАЇНІ ЗАРАЗ НА ПОЧАТКОВОМУ ЕТАПІ

В Україні поки немає спеціальних вертодромів, які так часто можна зустріти в європейських містах. Але ми бачимо в цій індустрії великий потенціал, і вона стає популярнішою з кожним роком. 20% людей повертаються до нас після першого польоту. Деякі навіть вирішують отримати свідоцтво пілота.

Helitour

У наших планах - розширювати парк і виходити за межі Києва. До того ж хочемо просувати наші послуги серед туристів і наймаємо англомовних співробітників. Загалом ми активно займаємося рекламою, робимо колаборації з українськими та іноземними блогерами.

Helitour - це не просто назва компанії. Це торговельна марка. Саме тому нам важливо було офіційно оформити наше ім'я, за репутацію і довіру до якого ми боремося, намагаючись зробити привабливим брендом.