Анна Серпуховітіна - наш клієнт і засновниця бренду дитячого одягу MiniMika. Анна розповіла нам про те, як придумує дизайн речей і привертає увагу блогерів.

MiniMika

Ідея створити власний бренд одягу з'явилася після народження другої дочки. Я шукала цікаві моделі в Instagram, але там був невеликий вибір. Тому я почала придумувати дизайни, моніторила сайти з новими лекалами і надихалася фотографіями в Pinterest. Я також зайнялася пошуком матеріалів і текстур: усі тканини вибираю натуральні, переважно 100% бавовна, іноді велюр і мереживо. З поставками і перевезеннями мені допомагає чоловік.

MiniMila

Весь одяг ми відшиваємо в цехах невеликими партіями, брендуємо, вішаємо бірочки, пакуємо і надсилаємо клієнтам. Оскільки в мене є діти, я знаю, як створити одяг, який буде зручним. Діти надихнули і на ідею логотипу бренду - панду: малюки такі ж милі і трохи незграбні. 

БАГАТО УКРАЇНСЬКИХ БЛОГЕРІВ ОДЯГАЮТЬ У НАС СВОЇХ ДІТОК


SMM - повністю моя робота. Ми активно ведемо сторінки в Instagram і Facebook, викладаємо туди фото малюків і їхніх спільних фото з батьками. У нас багато постійних клієнтів, серед них і блогери. Наприклад, Саша Пустовіт (sashaabo) регулярно яка одягає у нас своїх синів.

MiniMika

Я пропоную блогерам, які зробили замовлення, замість оплати опублікувати рекламний пост з нашою продукцією, але, наприклад, Джамала недавно спочатку оплатила, а потім виклала фото на своїй сторінці.

MiniMika

 

МИ РУЙНУЄМО СТЕРЕОТИП, ЩО ДИТЯЧИЙ ОДЯГ МАЄ БУТИ ПРОСТИМ І ПРАКТИЧНИМ

Одяг MiniMika - не тільки красивий, але і унікальний, з оригінальним дизайном принтів і фасонів, щоб малюк виділявся. Створюючи одну з наших найбільш популярних моделей для дівчаток - костюмчика з кавуновим принтом - ми додали спідничку для верхньої частини костюма.

MiniMika

Таку саму модель, але вже для хлопчика, ми зробили комбінезоном з манжетами та з окремим метеликом. Наш великий плюс в тому, що одяг продається як уже готовий образ - з шапочками, пов'язками на голову та іншими аксесуарами. Також ми шиємо теплі худі і м'які зимові комбінезони різних кольорів для мам.

MiniMika

Крім моделей одягу, у нас можна придбати і практичні речі для дитини, такі як слюнявчики з мусліну. 

Торговельну марку ми зареєстрували, щоб захистити свою репутацію, коли зіткнулися з недобросовісними виробниками, які крали наші фото і видавали себе за MiniMika. Клієнти були незадоволені і залишали нам негативні відгуки, адже вони розраховували, що купують у нас, а в результаті якість абсолютно не відповідала нашим стандартам. Такі сторінки-підробки ми намагаємося знаходити і блокувати.