Клим Коваленко - наш клієнт і засновник компанії "Українські фарби". Клим розповів нам про просування компанії, що охоплює весь спектр лакофарбових покриттів будь-якого маркування - від водоемульсійних фарб для загальних ремонтно-будівельних робіт до промислових радіаційно-стійких і вогнезахисних матеріалів. 

Клим Коваленко

Багато років я займався металургійним бізнесом "Національні кольорові метали України", на базі якого з партнером з лакофарбової компанії і відкрив "Українські фарби". Це було актуальним рішенням, бо серед наших клієнтів з металургії ми бачили попит на фарби. 

МИ ПРОПОНУЄМО ПРОДУКЦІЮ ДЛЯ РІЗНИХ ЦІЛЕЙ: ВІД ФАРБУВАННЯ СТІН КВАРТИРИ ДО ПОКРИТТЯ СТИН АТОМНОЇ СТАНЦІЇ РАДІАЦІЙНО-СТЙКИМИ СУМІШАМИ

Ми виробляємо емалі, грунтовки, лаки, розчинники, шпаклівки, аерозольні фарби, вогнезахисні покриття. Вся продукція продається у зручній для транспортування та використання маркованій тарі - залізних банках, відрах, бочках, пластикових пляшках або каністрах. Кольорова гама представлена як повним набором стандартних базових кольорів, так і різними відтінками. Також ми виготовляємо покриття зі специфічними характеристиками на замовлення. 

"Українські фарби" постачають продукцію на понад тисячу підприємств по всій Україні. Серед них як невеликі фірми, так і містоутворюючі комбінати. Ми поставляємо лакофарбові матеріали на великі будівельні компанії, а також виробникам сталевих каркасних конструкцій, підприємствам машинобудівної, вагоно- і суднобудівної галузей, тісно співпрацюємо з підприємствами ДК «Укроборонпром», ДП "Укрзалізниця" і Державного Космічного Агентства України. 

Клим Коваленко

 

МИ ОРІЄНТОВАНІ ПЕРЕВАЖНО НА ПРОМИСЛОВІСТЬ 

У нас є два сайти - основний і роздрібний, ми також представлені на сайті Prom.ua. У рітейл заходити не хочемо, оскільки там попит переважно на продукцію з низькими цінами і відповідною якістю. 

Вся наша продукція проходить через заводський відділ технічного контролю, кожну партію товару перевіряють перед тим, як відправити на склад або клієнту. Ми постійно вдосконалюємо технології, щоб відповідати найвищим вимогам клієнтів. Зараз подаємо заявку на міжнародний стандарт ISO.

Завдяки налагодженій системі клієнту з будь-якої точки України замовити лакофарбову продукцію в Дніпрі вигідніше, ніж забезпечити доставку такого самого товару в межах свого населеного пункту. Крім того, компанія пропонує бонусні системи для постійних партнерів, вигідні умови роботи для великих оптових клієнтів, стартові знижки і багато іншого, що значно допомагає скоротити витрати на закупівлю лакофарбових матеріалів.

Зараз ми орендуємо виробничі майданчики і працюємо на потужностях двох підприємств. У планах - власний завод. До того ж хочемо відкривати новий напрямок - порошкові фарби, і протягом 2 років розширити нашу мережу з трьох філій - в Одесі, Харкові та Вінниці - до 10 представництв по всій Україні. 

Торговельну марку ми зареєстрували, щоб захиститися від підробок і підвищити впізнаваність: ми постійно покращуємо якість продукту і хочемо, щоб клієнт упізнавав наш логотип.