Всесвітньо відомий виробник електроніки, компанія Samsung отримала патент на картонну коробку. Інформація про це опублікована в базі патентного відомства США.

Коробка, зареєстрована компанією значно відрізняється від звичних нам, картонних виробів. Згідно з інформацією про патенті на промисловий зразок ця коробка буде використовуватися для телевізорів з увігнутим екраном. Сама коробка має увігнуту форму, це видно на ілюстраціях і в супровідному тексті до патенту на промисловий зразок.

запатентована коробка

Раніше компанія сумісного заявила про випуск ігрових моніторів з увігнутими екранами. На думку співробітників компанії такий винахід буде відображати картинку чіткіше і дозволить збільшити «ефект присутності» в іграх. Монітори будуть випускатися в декількох варіантах з різними діагоналями. Моделі моніторів були представлені на одній з найбільших в світі виставок електроніки в Берліні, яка проходила з 2 по 9 вересня.

Монітор з увігнутим дисплеєм

Samsung Electronics - міжнародна компанія з виробництва побутової та електро-техніки. Компанія була заснована в Південній Кореї в 1969 році. Останнім часом товари компанії стають дедалі популярнішими, наприклад, продажу телефонів цієї фірми практично обігнали світового гіганта Apple.