Ми любимо і цінуємо наших клієнтів. І готові ці слова довести на ділі! Profitmark.ua запускає безпрецедентну акцію. Усі наші клієнти, які замовлять до кінця цього літа прискорену реєстрацію торговельної марки, отримають бонус - політ на літаку!

Profitmark

«Ідея реалізувати таку акцію народилася ще торік, коли я вперше політав на літаку. Проте я її ні з ким не обговорював, оскільки вона здалася неймовірною. Останні події у світі показали, що нічого неймовірного не існує. Ми стали жити, працювати і відпочивати зовсім в інших умовах. Щодня спілкуючись з клієнтами, я відчував напругу і невпевненість у завтрашньому дні. Багатьох особливо турбував той факт, що звичний спосіб випустити пару і отримати новий заряд - подорожі - тепер обмежений. Я повернувся до цієї ідеї як до альтернативної можливості зарядитися. Обговоривши її з організаторами мого польоту, я одразу отримав безумовну підтримку. Під час підготовки до цієї акції, мені пощастило познайомитися з конструктором літаків і засновником компанії «Аеропракт» Юрієм Володимировичем Яковлєвим. Пощастило побачити, як батько і син цілий день ремонтують і тестують літак разом. А вже наприкінці дня вони на злітній смузі. І ось плід їхньої праці набирає швидкість і відривається від землі ... Тепер «Аеропракт» - клієнт profitmark.ua, а я в черговий раз переконався: хороші ідеї завжди знайдуть підтримку»: розповів засновник Profitmark.ua - Макс Ястреб.

Максим Ястреб

 

Умови акції

Учасниками акції будуть усі клієнти, які замовили прискорену реєстрацію торгової марки і вибрали як бонус політ на літаку. Протягом 8 робочих днів з моменту подачі заявки Profitmark.ua перевірить торговельну марку, щоб виключити ризик відмови в реєстрації. Це важливо, оскільки, якщо марку реєструвати не можна, клієнт отримує повернення коштів за реєстрацію ТМ і перестає бути учасником акції.

Коли перевірка підтверджує, що можна продовжувати реєстрацію ТМ, клієнт отримує сертифікат на політ на електронну пошту (або Viber). Далі необхідно дотримуватися інструкцій, що додаються до сертифіката, і зв'язатися з безпосередніми організаторами польотів - компанією AVIATOR'S WAY.

Profitmark

 

 Місце проведення польоту

Політ буде проходити з території Аероклуб «Аеропракт». Дізнатися більше інформації про клуб і виробника літаків Аеропракт можна з інтерв'ю з засновником компанії.

ProfitmarkProfitmark

Бажаємо Вам насолодитися польотом, небом і літаком, отримати натхнення, знайти нові ідеї й сили, щоб їх реалізувати. 

Будемо тримати вас у курсі на нашій сторінці в Facebook.

Подати заявку і взяти участь у акції можна на головній сторінці.