Перед подачею заявки у Клієнтів часто виникає питання «які документи потрібні для реєстрації торгової марки?». У цій статті ми розберемо детально це питання і дамо на нього відповідь.

Почнемо з того, що торговельну марку можуть реєструвати не тільки юридичні, а й фізичні особи. Тобто власником марки може бути не тільки фірма, а й просто приватна особа.

Відразу відзначимо, що в разі роботи з нами вам не доведеться передавати нам жодних документів. Для початку процедури необхідно буде лише заповнити дані на сайті.

Документи для реєстрації торговельної марки

В незалежності від того подається заявка на фізичну або юридичну особу необхідно надати дані про контактну особу:

1. ПІБ,

2. Електронна пошта

3. Номер телефону для зв'язку.

Тепер докладніше про дані для кожного виду заявників.

Документи для реєстрації ТМ юридичною особою:

Якщо ви бажаєте, щоб власником торговельної марки стала юридична особа (фірма), необхідно буде вказати наступні дані:

1. Повну і точну назву компанії,

2. Код ЄДРПОУ,

3. ПІБ директора,

4. Телефон директора,

5. Юридична адреса (місто, вулиця, номер будинку та приміщення)

Документи для реєстрації ТМ фізичною особою:

Якщо ж власником буде фізична особа, необхідно буде вказати наступні дані:

1. ПІБ заявника,

2. Номер телефону,

3. Адреса реєстрації (місто, вулиця, номер будинку та приміщення).

Які документи потрібні в незалежності типу заявника.

Для реєстрації свого фірмового позначення необхідно буде надати сам знак, на який потрібно отримати захист. У нашому випадку ви просто завантажуєте його безпосередньо на сайті. Також потрібно буде надати інформацію про класи для товарів і послуг в яких ви бажаєте провести реєстрацію.

Так як ми виступаємо представником заявника нам необхідна довіреність на представлення його інтересів. У нас є розроблений нашими фахівцями бланк довіреності, який отримує кожен клієнт після подачі заявки. Також, щоб закріпити всі умови співпраці ми укладаємо договір на виконання робіт. І договір, і довіреність Клієнт отримує на сайті нашої компанії або по електронній пошті зазначеній при реєстрації. В подальшому ці документи завіряються підписом і відправляються нам в електронному вигляді.

У виняткових випадках ми можемо просити Клієнта надати додаткові дані та документи, наприклад, матеріали по використанню позначення, договори дилерів з власниками брендів та інше.

Перед подачею на реєстрацію торгової марки ви можете провести безкоштовну, ознайомчу перевірку онлайн використовуючи форму нижче: