25.04.2018 року, патентне агентство Profitmark візьме участь в конференції IForum 2018, в рамках якої представить свої розробки в сфері інтелектуальної власності. На стенді компанії буде представлено:

  • мобільний додаток IdeaBox ;
  • термінали самообслуговування для перевірки реєстрації ТМ;
  • віджети перевірки і реєстрації для сторонніх сайтів;

Всі відвідувачі заходу зможуть протестувати роботу програми і терміналу самообслуговування, а власники сайтів зможуть дізнатися, як отримати додатковий дохід.

Реєстрація торгової марки без гонорару

В рамках нашої участі, ми проведемо кілька акцій:

  1. Реєстрація ТМ без гонорару.
  2. 2000 гривень за фото.

За умовами першої акції «Реєстрація ТМ без гонорару», кожен відвідувач конференції IForum 2018, зможе подати заявку на реєстрацію однієї торгової марки без оплати гонорару компанії. Прийом заявок проводиться через інтелектуальні термінали IdeaBox. Клієнту необхідно буде оплатити тільки офіційні збори в Український інститут інтелектуальної власності. Контролювати процес реєстрації користувач зможе через мобільний додаток IdeaBox.

Конкурс від Профітмарк

За умовами другої акції «2000 гривень за фото» відвідувачі IForum 2018 зможуть взяти участь в розіграші 2000 гривень від нашої компанії. Що потрібно буде зробити? Необхідно сфотографуватися в спеціальній фотозоні на нашому стенді і викласти фотографію в соціальну мережу Facebook з хештегом # Реєстрація_ТМ_на_Марсі. 27.04.2018 року, за допомогою сервісу випадкового вибору Random.org ми виберемо переможця і вручимо йому приз - 2000 гривень. За умовами конкурсу один учасник може викласти тільки одне, своє, справжнє фото, а акаунти «прізоловов» автоматично знімаються з участі.

До зустрічі на IForum 2018!